2009. július 12., vasárnap

Wamp-os vásárfiák

Nem voltak ma olyan sokan a Wamp-on, de így is jó program volt. ^^ Kifejezetten üdítő volt egy helyen ennyi jól öltözött csajt látni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon idegesít, hogy az átlag magyar milyen ízléstelenül öltözködik...Inkább vesz 5 db 500 ft-os kínai semmilyen pólót, mint hogy ugyanannyiért venne 1 normálisat. No mindegy, ez csak a magánvéleményem, úgysem fogom a világot megváltani vele. Hogy kicsit szemléletesebb legyen a beszámolóm, készítettem képeket is a kedvenc standjaimról. Ha valahová rossz nevet írnék, javítsatok ki légyszi! Először megmutatom a vásárfiákat, ami ugyan nem nagy számú, de annál menőbb:

Dotty kalitkás kitűzők. Azt hiszem visszatérő vásárlójuk leszek. Legközelebbi projekt a szalonnás hűtőmágnes. :)
Leopárdos bársonyos notesz a Könyvészetből. Azóta is ezt simogatom. Szerelem első látásra:)

 
Végül jöjjenek a vásár képei. Meglepően jók lettek ahhoz képest, milyen bénán tudok fotózni.

1. A nyüzsgés

2. Nova a nyereményfülbevalójával (látszik, hogy lesifotó volt:))


3. Artista táskák és szütyők


4. Tűzzománc ékszerek Adorján Esztertől


5. Balllon űrtáskák, itt már írtam róluk. Még mindig imádom. A hímzett psycat karkötők is szuperek, de a cipőket sajnos nem tudom ki árulta. :( (nem volt ott az eladó)
6. Camou pólók. Nagyon tetszik ez a madaras-fás minta és a színösszeállítás:


7. Csodálatos Laoni bőrtermékek. Nekem ez jelenti az igazi luxuskategóriát, nem a gagyi Louis Vuitton táskák (azoknak a többsége műbőrből van ráadásul)...


8. Laoni bőrbetétes csecsebecséket is gyárt:


9. Theia sütiékszerei. Nézzétek a kekszes gyűrűket, totál élethű! ^^ (persze a többi is, de az a legjobb)10. A Könyvészet élőben:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése