2009. május 2., szombat

Még élek

Az előző héten több dolog is akadályozott a blogírásban. Amikor ráértem volna, akkor nem volt internet, sajnos elromlott a wi-fink. Most, hogy van kábelem hozzá, hulla vagyok állandóan a munkától és más programoktól. Ezeket csináltam a héten (ami érdekesebb):

Csütörtökön életemben először Operában voltam, a Xerxes premierjén. Kicsit féltem, hogy nem fog tetszeni a műfaj, de kiderült, hogy nagyon is imádom! Az előadás nem egy klasszikus darab volt, modern koreográfia, szöveg és díszlet volt jellemző. Nem volt rossz, csak túl sok káromkodás volt benne szerintem. Persze ezt rajtam kívül mindenki nagyon viccesnek találta... No mindegy, azért érdemes megnéznie a rendszeresen járóknak, mert szerintem rendhagyó előadás lehetett. Én megyek inkább valami klasszikusra.

(a plakátról sajnos nem találtam képet, de biztos láttátok már az utcán)

SZERK.: OLVASSÁTOK EL NOVA KRITIKÁJÁT, AMIT A HOZZÁSZÓLÁSOKBAN LINKELT!

Vásároltam Meskán is a héten, ezt az infantilis kis brosst (egyesültmanóművek)


Majálison is voltunk. Csak körülnéztünk, és inkább leléptünk bringázni. Egyébként jó kis vásárocska van kint a Hajógyárin, pompossal és mindenféle magyaros kézimunkás dologgal, még holnap tart ez a Jobbik majális ha érdekel valakit.

(Halász Géza: Majális)

Csináltunk névjegyeket is, ha elfogadják a WAMP-os jelentkezésemet (a héten adtam le), viszem is nyomtatni:



Közben diétázom, dolgozom, kondizom, ékszert gyártok, filmezek ezerrel, holnap pedig remélem sikerül elmennem a Szépművészetibe. Ne feledjétek: ha nem értek rá sminkelni, karikás a szemetek, legjobb kiegészítő a símaszk!

2 megjegyzés:

  1. Hú, akkor akár találkozhattunk is volna :)
    Írtam róla, ha gonsolod, nézd meg: http://theatre.freeblog.hu

    VálaszTörlés